Word Broodbakker bij dé ambachtelijke bakkerij van Het Gooi!

  • Bussum
  • 38 uur in 4 dagen
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de €2.500,- en €4.000,- bruto per maand op basis van 38 uur volgens de CAO Bakkersbedrijf en op basis van jouw werkervaring 
  • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris 
  • Geen nacht is hetzelfde: je wisselt af tussen deeg draaien, vormen en het bakken van brood voor maar liefst vijf verschillende locaties.
  • Je werkt vier dagen per week (38 uur), met 2 nachtdiensten (22:00 – 06:00) en 2 dagdiensten (04:00 – 13:00) en af en toe een weekenddag  
  • We werken hard, maar gezelligheid vinden we net zo belangrijk: denk aan teamuitjes, etentjes en het vieren van speciale momenten. 
  • Als collega krijg je korting op ál onze heerlijke producten. Dat is toch mooi meegenomen na een nacht werken! 

Ons verlanglijstje

  • Ervaring als Broodbakker 
  • Jij draait je hand niet om voor nachtdiensten en bent beschikbaar op vrijdag- én zondagavond
  • Zelfstandig, collegiaal en gestructureerd: dat ben jij! 

Bij De Echte Bakker Kwakman in Bussum draait alles om goed brood, gemaakt met aandacht en vakmanschap. Daarom staan we al 50 jaar in Het Gooi bekend om onze ambachtelijke kwaliteit. In onze bakkerij werk je met pure ingrediënten, traditionele recepten én is er ruimte voor vernieuwing. Van onze bekroonde desembroden tot eigen productideeën: hier kun je je vak écht serieus nemen. 

We zijn een hecht familiebedrijf met meer dan 50 collega’s. Ons team bestaat uit jonge, gedreven mensen die continu werken aan het verbeteren en vernieuwen van onze producten. Zo blijven we de kwaliteit leveren waar we om bekendstaan. Zin om óók je skills te verbeteren? Bij ons kun je cursussen volgen én doorgroeien naar chef van je eigen locatie. Enthousiast? Pak je kans en reageer! 

Ik heb interesse
Aan het werk bij Bakkerij Kwakman

Zo ziet je dag eruit

22:00
Je start je shift met het doornemen van de planning. Vandaag begin je met het draaien van het deeg. Afhankelijk van wat er die nacht nodig is, draai jij verschillende soorten brood voor onze winkels en horecalocaties. Elke nacht weer een mooie uitdaging!
23:30
Het eerste deeg gaat de oven in, perfect op temperatuur gebracht door de ovenist. Terwijl de broden bakken, blijf jij verschillende deegsoorten draaien en let jij op de juiste verhoudingen en hoeveelheden. Daarna vul jij de vriezer bij met vers deeg voor de volgende dag en verdeel je het brood van de dagproductie op de juiste locaties.
02:30
De dagploeg komt binnen! Samen met drie collega's werk je verder aan de productie. Jij blijft verantwoordelijk voor het draaien van het deeg, terwijl de anderen de vriezer aanvullen en inpakken.
04:00
Jouw shift verliep soepel en de productie is bijna afgerond. Je zorgt dat de bakkerij opgeruimd achterblijft voor de volgende ploeg. Tot slot check je nog of alles netjes in de vriezer en op de juiste plek is opgeslagen.
06:00
Na een korte overdracht aan de dagploeg sluit jij je nachtshift af en neemt de dagploeg het over. Tijd om naar huis te gaan en uit te rusten! Je volgende werkdag is een dagdienst van 04:00 tot 13:00 uur.

Tijd voor een bakkie

Wil jij meebakken aan de beste broden van het Gooi? Bij De Echte Bakker Kwakman in Bussum werk je met top ingrediënten en krijg je de ruimte om mee te denken over het verbeteren en vernieuwen van onze broden. Klaar om samen onze bakkerij naar een nóg hoger niveau te tillen? Stuur ons een appje, bel of vul het contactformulier in. Hopelijk tot snel! 

Kom werken bij het team van Bakkerij Kwakman

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp met Jolanda  van Bakkerij Kwakman

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Jolanda een WhatsApp op 06 53 61 32 43 of mail naar jolanda@bakkerijkwakman.nl.